måndag 9 mars 2009

The Big Blogcruise is over!

Tog en välförtjänt liten sovmorgon imorse. Helgens bravader har satt sina spår, just nu är jag trött som jag vet inte vad. Ögonen grusas så fort jag tittar på skärmen här men det ska väl gå över med lite tidigt sängående ikväll.

Kryssningen var toppen, så himla kul att få träffa dessa människor i verkliga livet även om vi spreds som frön för vinden och pensionären i mig lade sig för att sova tidigare än nästan någon annan. (Förutom mitt lammkött till sambo som däckade först av alla, men det är hans egen historia och finns säkert för allmän läsning senare.)

Jag har insett att jag inte tagit ett enda foto på hela resan. Skandal! Vad höll jag på med? Förmodligen hade jag händerna fulla med alkohol hela tiden så att knäppa kort kom visst inte på fråga. Jag hoppas att andra haft sinnesnärvaro nog att dokumentera mera.

Maria däremot var in och fotade mitt arsel på natten i alla fall, så det vet jag finns på bild. Tack så mycket!

Inga skandaler hände så vitt jag vet, förutom att jag misstog HonungMaria för någon annan mitt i natten när jag skällde på ett gäng fjortisar som hade efterfest utanför vår hyttdörr och var nära att vända uppochner på stackarn. Det var ju absolut inte meningen och för det ber jag om ursäkt tusen gånger om. 3 dagars samlade pms-aggressioner passade jag på att häva ur mig på gänget utanför dörren och mitt i hopen fanns helt otippat hon. Sorry... Jag var inte helt nykter och pigg. Att jag dessutom hade lungor och muskler som en hel karl helt plötsligt var också lite otippat. Att jag hade det iförd strumpbyxor och en sov t-shirt samt mascara till mungiporna (väry ugly) var än värre otippat. Kan hända blev de skrämda av min blotta uppenbarelse?

Nåväl.

Det är faschinerande hur folk tror att de kan göra precis som de vill så fort de kliver på en båt. Spotta på golvet i förbifarten går bra. Sparka sönder saker och allmänt svina ner är visst helt ok. Man kan ju undra vad som händer i huvudet på folk? Begreppet "what happens on the boat, stays on the boat" är precis vad som händer med de flesta. Undrar hur det ser ut i Las Vegas, där det hela myntades?

Jag har i alla fall börjat spåna på nästa festplan. Återkommer.

Tack för mäj, häj!

2 kommentarer:

  1. Tur att du uppdaterar oss om vad vi gjorde när din slöfock till sambo inte orkar! ;-)

    Jag tog tre, ja just det, tre kort på hela kryssningen. Fem minuter innan vi gick. Väldigt roliga partybilder - nä!

    SvaraRadera
  2. Jag satt där först. :) Sen kom ett helt gäng och en ramlade på mig och idag har jag fortfarande ont överallt. Hoppas att resan hem gick bra.

    Kram!!!

    SvaraRadera